POM Rucola Salade

per Candice Kumai

Totale bereidingstijd

Up to 30 mins

Porties

4 tot 6

Moeilijkheidsgraad

Medium

Ingrediënten

POM Vinaigrette:
60 ml POM Wonderful granaatappelsap
2 eetlepels balsamico-azijn
1 theelepel mosterd
1/2 theelepel zeezout
2 theelepels extra vergine olijfolie

Salade:
30g POM Wonderful granaatappelpitjes
500g Rucola
80g witte gegrilde maïskolven
1/2 bol venkel, dun gesnedenn 
30g geroosterde pompoenzaadjes

Bereiding

POM Vinaigrette:
Meng de azijn, de mosterd en het zout in een kommetje. Voeg de olijfolie en het granaatappelsap toe en roer goed.

Salad:
Verdeel de rucola over de borden. Voeg de gegrilde maïs en de zeer fijn gesneden venkel toe en besprenkel met granaatappelpitjes en pompoenzaden. Werk af met wat POM Vinaigrette.